ALCOHOLVRIJE PARFUMS

Over het algemeen zijn alcoholische parfums veel meer in trek geweest dan Alcoholvrije Parfums. Zeer begrijpelijk want de met alcohol verdunde parfums zijn veel goedkoper, stralen meer en zijn gemakkelijker aan te brengen (vooral via pompjes en aerosols).

Ondanks dit alles zien wij op dit moment een toenemende belangstelling voor Alcoholvrije Parfums. Wij weten niet waarom. Wellicht vanwege religie (b.v. sommige moslims gebruiken geen alcoholische parfums) of vanwege de huid (alcohol is niet zo huidvriendelijk) of misschien in het kader van de algemene hang naar het natuurlijke die mensen doet denken dat Alcoholvrije Parfums meer puur, meer natuurlijk zijn.

In het verleden verkocht TOKOS B.V. een aantal Alcoholvrije Parfums verpakt in voor gebruik gerede kleine flesjes, zoals u kunt zien op het plaatje. Tegenwoordig verkopen wij vooral de Alcoholvrije Parfums in grootverpakking en de klanten vullen deze parfums zelf af in kleine flesjes.

 

 

Gezien onze ervaring met Alcoholvrije Parfums, hebben wij nogal wat bestsellers in ons bestand.

Dus: als u belangstelling heeft voor Alcoholvrije Parfums, in groot- of in kleinverpakking, neemt u dan contact met ons op.

SPECIAAL VAN DE LAATSTE TIJD: op verzoek hebben wij recentelijk diverse Alcoholvrije Parfums gemaakt die VOLLEDIG uit 100% natuurlijke grondstoffen bestaan!

TOKOS B.V.  PO Box 12   7914 ZG Noordscheschut   Holland
Faxnr. 0528 - 342555
Voor informatie: MAIL NAAR